Belišće: 30 tisuća kuna za preuređenje Dnevnog boravka za starije osobe

U utorak, 13. veljače 2018. godine, zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti grada Belišća Antonija Andrašek Barić obišli su Udrugu umirovljenika i starijih osoba grada Belišća koja provodi projekt Dnevnog boravka za starije osobe grada Belišća na novoj lokaciji u Željezničkoj ulici 20 u Belišću.

Uz nositelja projekta, Udrugu umirovljenika i starijih osoba grada Belišća, partneri na projektu su Grad Belišće i Matica umirovljenika grada Belišća.

Za nove prostorije i provedbu projekta te kako bi se korisnici što ugodnije osjećali Grad Belišće je nabavio potrebnu opremu i namještaj ukupne vrijednosti 30.000 kn.

Potrebno je istaknuti kako Grad Belišće godinama podržava projekt i financijski potpomaže njegovu provedbu osiguravajući znatna sredstva u svome proračunu.

Projekt dnevnog boravka za starije osobe usmjeren je ka unaprjeđenju kvalitete života umirovljenika i starijih osoba grada Belišća putem organiziranih dnevnih aktivnosti u lokalnoj zajednici.

 (belisce.hr)