Belišće: Još 60 djece završilo besplatnu školu plivanja

U Belišću su ovaj vikend dodijeljene su diplome novim plivačima II. i III. grupe ovosezonske škole plivanja. Šezdeset malih plivača je prošlo završno ocjenjivanje te primilo diplomu za završen tečaj.

Diplome novim plivačima dodijelili su savjetnica za odnose s javnošću grada Belišća Ana Pavlović Martinović, predsjednik Zajednice športskih udruga grada Belišća Milan Zamaklar te tajnik Zajednice športskih udruga grada Belišća Josip Mađarić.

Instruktori plivanja ove su godine Slavko Golik, Vladimir Lakat i Ivan Orešković. Ovo je peta sezona škole plivanja koju financira Grad Belišće kako bi sva djeca s područja grada Belišća mogla besplatno naučiti plivati i družiti se na bazenu dok polaznici s područja grada Valpova participiraju s 50 kuna, a ZŠU grada Valpova pokriva razliku. Za sve ostale polaznike cijena škole plivanja je 200 kuna, a tečaj traje 10 dana po 2 sata. Potrebno je naglasiti, kako su se polaznicima s belišćanskog i valpovačkog područja pridružila i djeca s područja grada Donjeg Miholjca. (Grad Belišće)