Belišće: U tijeku prijave na besplatnu radionicu 'Kako do bespovratnih sredstava'

Grad Belišće, u partnerstvu s Općinom Bizovac, tvrtkom Kombel d.o.o. i Lokalnom razvojnom agencijom Belišće organizira treću po redu besplatnu radionicu za sve nezaposlene osobe te one kojima je cilj otvoriti vlastiti obrt.

Radionica će se održati 3. i 4. srpnja, a polaznici će naučiti kako osigurati bespovratna sredstva. Radionica je organizirana u sklopu projekta Slavonski 'New Deal'– prekvalifikacijom i edukacijom u agraru do samozapošljavanja koji se financira iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa 'Učinkoviti ljudski potencijali'. 

Cilj je, naime, stjecanje osnovnih znanja potrebnih za pokretanje i vođenje poslovnih pothvata, uz smanjenje nezaposlenosti na području Belišća i Općine Bizovac kroz poticanje građana na samozapošljavanje, ali i poduzetnika na nova zapošljavanja. 

Svi zainteresirani se na radionicu mogu prijaviti putem e-maila stela.brezovec@lra-belisce.hr ili osobno u Lokalnu razvojnu agenciju Grada Belišća, svakim radnim danom od 7 do 15 sati. (gradonačelnik.hr/J.L.)