Hrebak: Ubrzat ćemo gradnju poslovne zone u Bjelovaru

Novi bjelovarski gradonačelnik sastao se sa pedesetak bjelovarskih poduzetnika, s kojima je razgovarao o njihovim potrebama i situaciji u poslovnom okruženju, donosi portal bjelovar.live.

'Naravno da iz prve ruke želim čuti što poduzetnicima treba i što Grad može i treba učiniti kako bi poslovno okruženje bilo što bolje', kazao je Hrebak i najavio da će sastanke sa poduzetnicima organizirati tri ili četiri puta godišnje, a on sam će obići sve velike tvrtke.

Na sastanku je, piše bjelovar.live, detektirano što prvo treba učiniti kako bi se povećala ulaganja u Bjelovar, a to je prije svega osigurati mjesto za širenje gospodarskih aktivnosti.

'U našim poslovnim zonama više nema mjesta i mora se što prije izgraditi nova. Jedina lokacija koja je dovoljno velika je u Velikom Korenovu gdje se već neko vrijeme samo govori o poslovnoj zoni, no mi odmah krećemo u ubrzavanje cijelog posla kako bi se što prije stvorili uvjeti za dolazak investitora', najavio je bjelovarski gradonačelnik. (gradonačelnik.hr)