Gospić: Idući vikend besplatno ronjenje za sve građane

Projekt Pogled u plavo koji ima za cilj promovirati Hrvatsku kroz ronjenje, ljepote hrvatskog podmorja i ponude u ronjenju, a jedini je hrvatski ronilački projekt koji spaja sigurnost u ronjenju, promociju, edukaciju, ekologiju i podvodnu izložbu ovaj vikend dolazi u Grad Gospić.

U organizaciji Grada Gospića,Turističke zajednice grada Gospića i Agencije Promocija ronjenja, Pogled u plavo nastupiti će na Trgu Stjepana Radićau Gospiću 9. i 10. lipnja 2018. godine (glavni gradski trg).

Svi posjetitelji imati će jedinstvenu priliku tijekom dva dana upoznati čari, vještine i tehnike ronjenja9. lipnja 2018. god. u periodu od 10:00h do 24:00h dok se besplatna probna ronjenja nastavljaju i 10. lipnja 2018. god. od 10:00h do 18:00h. Mogućnost ronjenja imaju svi od starosti 5 godina pa nadalje.

Na svoj već prepoznatljiv i atraktivan način, u montažom bazenu promjera 10 metara i dubine 1 metar, instruktori ronjenja Nemo-AdriaRescue Teama koji su ujedno i članovi volonteri Specijalističke ronilačke postrojbe za spašavanje iz vode pri Uredu za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba biti će na raspolaganju svim građanima i građankama Gospića koji žele isprobati i osjetiti čari ronjenja s ronilačkom opremom te uz osnovnu poduku iz ronjenja omogućiti im prvi zaron dok će HGSS Stanica Gospić prezentirati svoj rad, usluge i aktivnosti. (Grad Gospić)