Građani Labina komunalne probleme mogu prijaviti putem aplikacije "Gradsko oko"

"GRADSKO OKO" sustav je Gradske uprave Grada Labina koji omogućuje uključivanje širokog broja sudionika u jednostavno stvaranje centralne evidencije komunalnih problema. Kroz različite načine prijavljivanja uočenih problema na terenu omogućava svim sudionicima da bez dodatnih napora i tehničkih znanja stvaraju sustavnu evidenciju uočenih problema sa mogućnošću prosljeđivanja na osobe zadužene za pojedinu problematiku.

"Ukoliko ste na području Grada Labina uočili komunalni nedostatak, prijavite ga putem aplikacije Gradsko oko na jednostavan i brz način. Sve što vam je potrebno je pristup internetu i pametni telefon ili računalo. Zaprimanje prijava evidentira se u najkraćem mogućem roku, a obavijest o rješavanju prijavljenog nedostatka dolazi na vaše uređaje", poručuju iz Grada.

Građani se od mogu registrirati putem web preglednika na stranici www.labin.oko.hr te potvrditi registraciju putem e-maila, a za dodatna pitanja obratiti se možete na labin@oko.hr.

Sve prijave dobivaju svoj jedinstveni broj predmeta, a klasificiraju se u posebnu podgrupu nakon provjere administratora. Sve promjene na prijavljenim predmetima građani mogu pratiti kroz filtriranje podataka (padajući meni sa lijeve strane web preglednika) te selektiranjem polja „samo moje prijave“.

(labin.hr)