Grad Belišće stvara preduvjete za etno selo Bocanjevci

U utorak, 13. veljače 2018. godine, u prostorijama Hrvatskog doma u Bocanjevcima obavljena je primopredaja opreme vrijedne 168.521,88  kn s PDV-om, koju je prema zahtjevu Povjerenstva za razvoj prigradskog naselja Bocanjevci financirao grad Belišće.

Prostorije društvenog doma sada krase novi stolovi i stolice te pribor za 200 osoba. Grad Belišće je udovoljio i višegodišnjoj želji mještana te su postavljena i tri klima uređaja snage 5,3 kW svaki. Obnovljena je i kompletna sanitarna oprema u sanitarnim čvorovima u vrijednosti 13.894,04 kn s PDV-om.

Ovim ulaganjima stvorili su se i dodatni uvjeti kako bi turističke agencije uvrstile etno selo Bocanjevce u svoje programe kao jedino etno selo u Slavoniji, a svakako će pružiti i ugodan boravak svim gostima u Bocanjevcima povodom manifestacija koje se već tradicionalno obilježavaju.

U ime grada Belišća opremu su predali zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić i pročelnica Upravnog odjela za komunalno stambene djelatnosti i uređenje naselja Kata Budimir-Varžić, a preuzeo povjerenik za razvoj prigradskog naselja Bocanjevci Bojan Vuksanić.

 (belisce.hr)