Grad Ivanec uveo online savjetovanje za EU fondove

Od utorka, 6. lipnja, na službenoj web stranici Grada Ivanca, aktivna je nova online usluga Projektnog ureda Grada Ivanca za EU fondove - mogućnost online savjetovanja. Nova usluga omogućava svim zainteresiranim poduzetnicima, obrtnicima, OPG-ovima i ostalim građanima postavljanje upita preko online forme koja se može naći na naslovnici gradskog weba, a čija je ikona „Projektni ured“ istaknuta upečatljivom crvenom bojom.

Princip slanja upita vrlo je jednostavan - potrebno je napisati pitanje, ime i prezime te mail adresu na koju će vam stići odgovor. Klikom na postavljenu ikonu, moći ćete pronaći i sve informacije o trenutno aktualnim, otvorenim natječajima.

Kroz navedenu online formu svi zainteresirani mogu dobiti brze i relevantne odgovore certificiranih voditelja pripreme EU projekta, zaposlenika Projektnog ureda. Moguće je  postavljati pitanja o svim otvorenim natječajima i javnim pozivima te o ostalim temama vezanim uz poslovno i EU savjetovanje.

Poticanjem online komunikacije Projektni ured Grada Ivanca za EU fondove olakšava svim svojima sadašnjim i budućim klijentima dolazak do točnih i provjerenih informacija, a s obzirom da Projektni ured djeluje tržišnom principu, ovaj će vid komunikacije olakšati suradnju s klijentima iz drugih gradova i županija. 

Osim novog, suvremenog načina komunikacije, na raspolaganju ostaju i ostale online forme: e-mail, Facebook te  Internet forum, a Projektni ured Grada Ivanca za EU fondove potiče i mogućnost direktne komunikacije s poduzetnicima preko individualnih savjetovanja, edukacija i prezentacija.