Grad Pula dobitnik Zlatne plakete portala Lokalna Hrvatska

Internetski portal Lokalna Hrvatska tradicionalno svake dvije godine dodjeljuje priznanje jedinicama lokalne samouprave s najvećim brojem objava na portalu te je ovogodišnja Zlatna plaketa s najvećim brojem objava u kategoriji gradovi za period od 2015. do 2017. godine pripala Gradu Puli.

„Ovo je još jedan dokaz da ono što radimo, radimo kvalitetno. Otvoreno i transparentno informiranje javnosti o brojnim projektima i aktivnostima naša je obveza, ali prije svega i želja jer građanima želimo pružiti potpunu i kvalitetnu informaciju o tome što rad naše uprave znači za njihov svakodnevni život“, kazao je pulski gradonačelnik Boris Miletić dodavši da će se takva praksa nastaviti i ubuduće.

Plaketa Lokalna Hrvatska dodjeljuje se u tri kategorije: općine, gradovi i županije, a osim  u kategoriji gradova po broju prenesenih informacija, Grad Pula je prvi i u sveukupnom zbroju objava.

Inače, Grad Pula putem raznih oblika komunikacije nastoji svakodnevno informirati građane i širu javnost o svim projektima i programima koji se provode zbog čega je pulska gradska uprava prepoznata kao jedna od najotvorenijih i najtransparentnijih gradskih uprava u Hrvatskoj.

Ostale dobitnike plaketa Lokalne Hrvatske možete pogledati ovdje: http://bit.ly/2kzOjBQ (Grad Pula)