Gradonačelnik posjetio stotu ovogodišnju bebu u Jaski

Stoti ovogodišnji zahtjev za priznavanje prava na pomoć za opremu novorođenog djeteta, krajem mjeseca rujna, Gradu Jastrebarskom podnijeli su Vesna i Juraj, ponosni roditelji malenog Josipa Tomljenovića, a iste su tom prigodom, tradicionalno uz čestitke, lijepe želje i slatke poklone, posjetili gradonačelnik Zvonimir Novosel i njegovi suradnici.

’’Projekti ulaganja u mališane prioritet su Grada Jastrebarskog, a posjet je samo mali znak pažnje. Od 2003. godine riješeno je oko 1780 zahtjeva prema kojima su isplaćena sredstva pomoći za opremu novorođenog djeteta, a za što je iz Proračuna izdvojeno nešto više od 5,3 milijuna kuna. Ulaganje u djecu, ulaganje je u budućnost’’, rekao je gradonačelnik grada Jastrebarskog, Zvonimir Novosel.

Naime, gradonačelnik grada Jastrebarskog Zvonimir Novosel, zamjenici gradonačelnika Domagoj Šlat i Stipe Bučar te pročelnica Upravnog odjela za imovinsko-pravne poslove, gospodarstvo, društvene djelatnosti, komunalni sustav, prostorno uređenje i zaštitu okoliša, Irena Strmečki Šlat, u ponedjeljak 17. listopada 2016., posjetili su roditelje Vesnu i Juraja Tomljenovića, koji su podnijeli 100. po redu zahtjev za pomoć za novorođeno dijete. Njihov sin Josip, drugi po redu u obitelji Tomljenović, rođen je 27. ožujka 2016. godine, a ovom je prilikom, uz najljepše želje, od Gradonačelnika dobio slatke poklone i igračke.’’Izuzetna nam je čast zbog ovog posjeta. Zahvaljujemo se na darovima i jako nam je drago da su Gradonačelnik i njegovi zamjenici našli vremena za nas. Pomoć je roditeljima uvijek dobrodošla i zato je lijepo znati da se Grad brine o svojim najmlađim građanima’’, rekao je Josipov tata, Juraj Tomljenović. (Grad Jastrebarsko)