Gradonačelnikov prijem i pokloni za 40 beba u Požegi

Gotovo 40-ero najmlađih sugrađana bilo je danas u prvom službenom posjetu Gradskoj vijećnici Grada Požege. Naime, 20 djevojčica i 20 dječaka došlo je danas sa svojim roditeljima, braćom i sestrama, na prijem kod gradonačelnika Vedrana Neferovića koji se ovoga puta našao i u ulozi roditelja te je na prijem stigao sa svojim dječakom Franom i u pratnji supruge Valentine.

-Simbolika je da danas primamo djecu dok sutra imamo otvaranje ponuda za izgradnju novog dječjeg vrtića. Ovi mališani će sigurno ići u novi vrtić, nadam se ne samo oni nego i oni malo veći budući da će vrtić biti u funkciji od proljeća. Vama i djeci želim puno zdravlja i zadovoljstva – poručio je gradonačelnik Neferović.

Današnji prijem organiziran je za bebe rođene u siječnju, veljači i ožujku ove godine. Mališani su darovani novčanim darom od po 1.000 kuna, a njih četvero po 3.000, jer toliko po odluci Gradskog vijeća dobivaju djeca koja su treće ili koje daljnje dijete u obitelji. Neizostavna je i ovoga puta bila iskaznica Gradske knjižnice i čitaonice te knjiga za uspomenu. (Grad Požega)