Imotski: Dovršeno novo parkiralište - kraj Doma zdravlja osigurano 58 parkirnih mjesta

Izgradnja novih parkirnih mjesta, vrijedna 1,2 milijuna kuna u sklopu Doma zdravlja u Gradu Imotskom jučer je privedena kraju, poručio je gradonačelnik Ivan Budalić na svojoj facebook stranici.

Izgradnjom novog parkirališta osigurano je ukupno 58 parkirnih mjesta od čega su osigurana i mjesta za vozila osoba s invaliditetom. Projektom su također uređeni i kolnici i pješačke zone, a riješeno je i odvodnjavanje oborinskih voda, instalacija javne rasvjete kao i prometna oprema parkirališta.

"Vremenski uvjeti napokon su dozvolili dovršetak izgradnje novog parkirnog prostora vrijednog 1,2 milijuna kuna s južne strane našeg Doma zdravlja. Time smo olakšali pristup Domu zdravlja svim našim građanima, ali smo u prvom fokusu imali i prometnu sigurnost i lakše kretanje tim dijelom grada. Ovi radovi su nam bili od iznimne važnosti jer je time omogućen lakši dolazak svih potrebitih građana do Doma zdravlja te će se ovim projektom omogućiti brži i direktniji pristup Domu zdravlja. Ovo je samo jedan u nizu projekata kojim želimo povećati kvalitetu života u našem gradu te podignuti i prometni i sigurnosni standard u našem gradu", kazao je gradonačelnik Budalić. (gradonačelnik.hr/L.U.)