Ivanec na svjetskoj panoramskoj televiziji Skyline Web Cams TV

Grad Ivanec prihvatio je ponudu najutjecajnije svjetske turističke panoramske televizije Skyline Web Cams TV o postavljanju panoramske TV kamere u Ivanec i, samim time, uvrštavanju Ivanca u jedinstven sustav top destinacija u svijetu „pokrivenih“ web kamerama.

Kao što je poznato, Skyline TV je najmoćniji i najpopularniji svjetski turistički vodič uživo, od 0 do 24 sata, čije mišljenje u dodjeli priznanja za vodeće destinacije uvažavaju i institucije kao što su UNESCO, Svjetska turistička organizacija te najveće svjetske TV kuće i novine. Skyline panoramska TV kamera bit će postavljena u centru Ivanca. Pored emitiranja uživo, omogućava i fotografiranje u visokoj HD rezoluciji, a omogućuje i prijenos slika putem Facebooka, Twittera, Instagrama i drugih društvenih mreža.

Kamera će biti montirana tijekom siječnja, kada u Ivanec stižu Skylineovi inženjeri. Nakon instalacije kamere bit će omogućen i prikaz uživo na web stranici Grada Ivanca.

Iz Skylinea Hrvatske poručili su da će, u povodu uvrštavanja Ivanca u sustav odabranih lokacija, ovaj grad počastiti promotivnom reklamom Turističke zajednice na jednoj od prestižnih atraktivnih lokacija kao što su Venecija, London, Rim, Beč, Dubrovnik…

Skyline gradu Ivancu poklanja web kameru i dugogodišnje održavanje sustava, a jedini trošak koji će Grad pokriti jest simboličan iznos vezan uz usluge montaže te frekvenciju i server za kodiranje videosignala te dobavu i podešavanje parametara.

 Budući da snimak ide direktno i na stranice www.skylinewebcams.com, ovime se i Ivanec uvrštava u najmoćniju panoramsku televiziju na svijetu koja jednim klikom od 0 do 24 sata svim posjetiteljima pruža putovanje uživo u top destinacije širom svijeta.

Na ovakav će način i Ivanec prvi put turistički postati ambasador Hrvatske. Naime, Skyline svakodnevno bilježi stotine tisuća fotografija i svaka fotografija koju snimi i objavi gledatelj na društvenim mrežama i u medijima potencijalni su poziv u u našu zemlju, s ciljem ostvarenja produljene turističke sezone i povećanja dobiti. (Grad Ivanec)