Izložbeni prostor Grada Lepoglave proglašen najuređenijim na Gospodarskom sajmu

Na netom održanom Gospodarskom sajmu u Varaždinu predstavili su se i poduzetnici s područja grada Lepoglave. Sudjelovanje na Sajmu omogućio im je Grad Lepoglava koji je zakupio izložbeni prostor te ga svim zainteresiranim poduzetnicima s gradskog područja ustupio za predstavljanje  djelatnosti i vlastitih proizvoda. Uz poduzetnike koji su iskoristili ovu mogućnost te se predstavili na Sajmu, na izložbenom se prostoru predstavio i Grad Lepoglava.

Uspješnosti nastupa na Gospodarskom sajmu, uz zadovoljne izlagače, svjedoči i nagrada koju su organizatori Sajma dodijelili Gradu Lepoglavi. Naime, izložbeni prostor Grada Lepoglave proglašen je najuređenijim izložbenim prostorom na Gospodarskom sajmu.

- Prije svega, važno nam je da su se na Sajmu predstavili poduzetnici s gradskog područja iskoristivši priliku koju im je Grad Lepoglava pružio zakupom prostora. Jedna je to u nizu gradskih aktivnosti kojom podupiremo razvoj poduzetništva na gradskom području. Veseli i nagrada koju smo primili jer govori o uspješnom sajamskom nastupu ali i o našoj kreativnosti – istaknuo je gradonačelnik Marijan Škvarić koji je ispred Grada Lepoglave primio dodijeljenu nagradu. (Grad Lepoglav)