Jastrebarsko: Zbog velikog interesa građana anketa za izradu Studije javnog prijevoza i dalje dostupna

Kao što smo ranije pisali, grad Jastrebarsko poziva svoje građane da ispune anonimni anketni upitnik i tako pridonesu izradi što kvalitetnije Studije javnog prijevoza na području grada Jastrebarskog.

Zbog velikog interesa, produžen je rok za sudjelovanje u online istraživanju u vezi izrade što kvalitetnije Studije javnog prijevoza na području grada Jastrebarskog. Ovim putem, posebno se pozivaju stanovnici ruralnih naselja te osobe starije životne dobi da također daju svoje mišljenje i prijedloge.

Postoje mnoga mišljenja o trenutnom stanju prometnog sustava te ih je potrebno iznijeti. Ne zbog kritike, već zbog stvaranja osnove za napredak. Cilj Studije je omogućiti adekvatnu prometnu povezanost između ruralnih i glavnog gradskog naselja. Vaše mišljenje nam je važno da bismo osmislili novi prometni sustav. Prometni sustav prilagođen Vašim potrebama.

Veličina prikupljenog uzorka po naselju i dobnoj skupini, biti će jedan od pokazatelja prijevozne potražnje, stoga još jednom pozivamo sve Vas koji niste, da ispunite online upitnik i doprinesete prometnom razvitku Jaske.

Molimo mlade da svojim starijim ukućanima omoguće pristup online upitniku!

Anketni upitnik dostupan je još samo do nedjelje, 20 svibnja, a možete ga ispuniti ovdje.

(jastrebarsko.hr)