Koprivnica: Djelatnici gradske uprave na edukaciji za EU fondove

U organizaciji Podravske banke d.d., danas su započele edukacije o EU fondovima za predstavnike javnog sektora. Cilj edukacija je dodatno informirati zaposlenike gradske uprave, gradskih poduzeća i ustanova, savjetovati ih te im pomoći u stjecanju praktičnih znanja koja mogu biti od važnosti za lokalnu zajednicu, u smislu efikasnijeg korištenja EU sredstava.

Podravska banka dulji niz godina prati projekte Grada Koprivnice te je za kraj ove godine odlučila organizirati edukacije. Nadamo se da ćete usvojena znanja iskoristiti za razvoj svoje lokalne zajednice – polaznicima je poručila, Sanda Fuček Šanjić, izvršna direktorica Sektora razvoja i Sektora poslovanja s građanima Podravske banke.

Polaznike edukacije pozdravio je i Mišel jakšić, zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika.

U nastajanju da Koprivnicu učinimo gradom još poželjnijim i ugodnijim za život, već godinama uspješno provodimo projekte sufinancirane iz EU fondova, a sve veće mogućnosti koje se pružaju kroz EU fondove potrebno je popratiti i stalnim ulaganjem u ljudske resurse – rekao je Mišel Jakšić te još jednom Podravskoj banci zahvalio na projektu.

Izvođač edukacija je konzultantska kuća WYG, a edukacije su podijeljene u šest modula. Za sudjelovanje se prijavio 21 polaznik, a po završetku bit će dodijeljeni certifikati o sudjelovanju. Edukacije traju 12 dana po šest sati. (Grad Koprivnica)