Koprivnica: Potpisani ugovori za opremanje Inkubatora kreativnih industrija

Danas su u prostorima KC Poduzetnika svečano potpisani ugovori između tvrtki Labor d.o.o. i Hangar 18 d.o.o. iz Koprivnice nakon provedenog postupka javne nabave za nabavu namještaja, tehničke opreme i softwarea za Inkubator kreativnih industrija. 

Vrijednost potpisanog ugovora s Laborom je nešto više od 569 tisuća kuna, dok je vrijednost ugovora s Hangarom 18 d.o.o. 342 tisuće kuna. 

'Potpisom Ugovora s tvrtkama Labor i Hangar18 osigurali smo opremanje Inkubatora kreativnih idustrija namještajem te tehničkom opremom i softwareom. Drago mi je što su koprivničke tvrtke bile najbolje na javnoj nabavi, pa tako gotovo milijun kuna ostaje u našoj Koprivnici', poručio je gradonačelnik Jakšić na svom FB profilu. 

Labor d.o.o. isporučit će namještaj i to radne stolove, stolice, kuhinje, ormare, sofe, fotelje te različite dodatke i dekoracije. Hangar 18 d.o.o. isporučit će tehničku opremu i to laptope, printere, kopirke, projektore, telefone, fotoaparat, igrače konzole, mikrofone i  licence za software za digitalnu obradu fotografija, za 3D modeliranje i poslovno informacijski sustav. Rok za isporuku namještaja i tehničke opreme je 15.7.2019. godine.

Svečanom potpisivanju ugovora prisustvovali su koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić, direktorica KC Poduzetnika Martina Mak, direktor marketinga Hangar 18 d.o.o. Mario Pintar i direktor Labor d.o.o. Branko Hegedeušić. Završetak provedbe cijelog projekta je 01.09.2019. godine i tada se očekuje i useljenje u prostore novog Inkubatora. (Grad Koprivnica, gradonačelnik.hr/J.L.)