Križevci: Građani komunalne probleme mogu prijaviti preko aplikacije 'Popravimo.hr'

Grad Križevci ove je godine krenuo u digitalizaciju Gradske uprave Grada Križevaca. Nakon modernizirane web stranice, građanima je dostupna i aplikacija Popravimo.hr. Riječ je o besplatnoj web i mobilnoj aplikaciji putem koje građani mogu prijaviti probleme ili nedostatke vezane uz komunalnu i prometnu infrastrukturu, te hortikularne objekte na javnim površinama na području Križevaca.


Ukoliko aplikaciji pristupate putem računala, jednostavno posjetite stranicu www.krizevci.hr, kliknite na GIS Križevci nakon čega ćete u gornjem lijevom kutku vidjeti popravimo.hr.

Mobilnu aplikaciju mogu preuzeti svi korisnici pametnih telefona putem Google Playa i iTunesa i u par klikova dojaviti problem.


Cilj ovog sustava je bolja organizacija upravljanja i održavanja prometnom i komunalnom infrastrukturom grada. Kao što naši građani znaju, Križevci imaju površinu od 263,72 kilometara kvadratna i ukupno 59 naselja pa je teško svakodnevno obilaziti cijeli taj prostor kako bi se detektirali problemi. Ovim sustavom problemi se rješavaju brže, a građane se ujedno informira o statusu problema. Ovo je samo još jedan od koraka kojim idemo prema digitalizaciji Gradske uprave Grada Križevaca,“ istaknuo je gradonačelnik Mario Rajn. (Grad Križevci)