Križevci: Gradonačelnik Rajn se sastao s poduzetnicima

Nakon što je prošli tjedan održao sastanak s križevačkim obrtnicima, gradonačelnik Mario Rajn sastao se u srijedu 27.rujna i s poduzetnicima. Sastanku su osim poduzetnika, prisustvovali i predsjednik Županijske gospodarske komore Mirko Habijanec i direktor Križevačkog poduzetničkog centra Tihomir Hodak.

Gradonačelnik je istaknuo kako je motiv ovog, a i svih budućih sastanaka koji će se održavati, međusobna razmjena ideja, kako bi lokalna samouprava postala učinkoviti servis svim obrtnicima i poduzetnicima, obzirom da su upravo oni ti koji velikim dijelom i pune gradski proračun.

Poduzetnici su gradonačelnika upoznali s problemima na koje nailaze trenutno u svojem poslovanju, naglašavajući kako je ovo prvi put da su imali priliku na ovakav način iznijeti svoje mišljenje i probleme lokalnoj vlasti, ocjenjujući to kao veliki pozitivni iskorak.

Gradonačelnik je rekao kako mogu očekivati podršku Grada koju im on može pružiti u svojem okviru djelovanju, kao i na bolju potporu Križevačkog poduzetničkog centra s čijom potporom do sada nisu bili u potpunosti zadovoljni. (Grad Križevci)