Križevci: Novi investitor u Poslovnoj zoni Gornji Čret

Poslovna zona Gornji Čret u Križevcima uskoro dobiva novog poduzetnika. Naime, na raspisani Javni natječaj javila se tvrtka LBN Management d.o.o. koja će u prvoj fazi izgraditi halu veličine 2.000 metara kvadratnih, a u drugoj fazi još jednu halu iste veličine. Tvrtka će obavljati djelatnost isporuke obnovljivih rabljenih strojeva, proizvodnju strojeva, software za armiračke pogone, rezervne dijelove i aditive za ulja, a ukupni planirani broj zaposlenih je 12.

Gradonačelnik Mario Rajn zadovoljan je što Poslovna zona dobiva novog stanara i ističe kako gradska uprava, otkako je on preuzeo gradonačelničku dužnost, ulaže značajne napore kroz sastanke sa veleposlanstvima, predstavljanja na sajmovima i općenito promocije Poslovne zone Gornji Čret kako bi privukli poduzetnike u zonu.

Uz povoljni prometni položaj Poslovne zone Gornji Čret, prednost investiranja je što Grad Križevci poduzetnicima pruža olakšice u plaćanju komunalne naknade i komunalnog doprinosa te odobrava dodatni popust od 10 posto na ukupni iznos komunalnog doprinosa. (gradonačelnik.hr)