Najbolja hrvatska poduzetnica na prijemu kod gradonačelnika Pule

U prostorijama Komunalne palače u Puli održan je danas prijem dobitnice nagrade za najbolju hrvatsku poduzetnicu Vesnu Grubešić.

Gradonačelnik Pule Boris Miletić čestitao je poduzetnici istaknuvši kako je uvijek pozitivno i lijepo kada iz Istre stižu pobjednici. „Budućnost naših proizvoda nalazi se u razvijanju njihove kvalitete i brendiranju. Siguran sam da će Istra nastaviti s odličnim poduzetničkim rezultatima,, poručio je Miletić

„Djelatnost proizvodnje sira je istarska djelatnost koju treba čuvati. Županija je započela niz aktivnosti koje su usmjerene prema zaštiti istarskog sira“, istaknuo je istarski župan Valter Flego te ukratko predstavio predstojeće faze koje se, osim podizanja popularnosti, sastoje i od zaštite izvornosti istarskog sira i dodjele oznake „Istrian Quality“ najboljim proizvodima.

Najbolja poduzetnica u Republici Hrvatskoj Vesna Grubešić zahvalila se na prijemu te je prisutnima pojasnila detalje proizvodnje, kao i buduća ulaganja koja su namijenjena postizanju novih uspješnih rezultata.

Predsjednica HGK-ŽK Pula Jasna Jaklin Majetić ovom je prilikom istaknula kako Istra svake godine ima pobjednika ili pobjednicu u nekoj od kategorija te kako je stvaranje istarskog brenda u proizvodnji sira pravi put prema razvoju i nadogradnji postojeće proizvodnje. (Grad Pula)