Nastavlja se digitalizacija Labina: Novost su praćenje sjednica uživo te aplikacije "Labin na dlanu" i analizator peludi

Sutrašnja, 11. redovna sjednica Gradskog vijeća Grada Labina biti će posebna zbog jednog detalja. Naime, od sutra pa nadalje svaka sjednica vijeća moći će se pratiti i video prijenosom uživo sa mrežne stranice Grada Labina.

Na stranici Grada Labina (www.labin.hr) omogućen je lak pristup navedenoj kameri na samome zaglavlju stranice, a moguć je i pristup putem poveznice https://sjednicevijeca.com/live/labin.

Osim kamere za direktan prijenos sjednice gradskog vijeća, na osvježenom zaglavlju omogućen je i pristup web kameri sa Titovog trga, kao i pristup odličnoj aplikaciji za prijavu komunalnih nedostataka – Gradsko oko.

Kao noviteti, tu su i aplikacije „Labin na dlanu“ te analizator peludi. Aplikacija „Labin na dlanu“ sadrži sve najsvježije podatke o Proračunu, poduzetnicima, stanovništvu, broju zaposlenih i slično na području Grada Labina.

Analizator peludi odnosi se na podatke dobivene mjerenjem razine peludi sa jedne od tri mjerne stanice u Istri, one postavljene na krovu Sportskog centra Franko Mileta. 

(labin.hr)