Opatija: Thalassotherapija od studenoga nudi i usluge estetske kirurgije

Thalassotherapia Opatija uvela je usluge estetske kirurgije u svoje djelatnosti koje će pružati stručnjaci u Thalasso Wellness centru, što se nalazi u sklopu ove bolnice. Službeno otvaranje Centra estetske kirurgije najavljeno je za petak, 14. studenog 2016.

Kako Thalassotherapia Opatija prati trendove u medicini, navodi se u informaciji iz Thalassowellness centra Thalassotherapie, tako je došlo do realizacije ideje za dodatnom djelatnosti, estetskom kirurgijom, koja će biti u prostoru Thalasso Wellness Centra Opatija. Osigurana je  primjena suvremenih estetskih  zahvata u uvjetima vrhunskog medicinskog standarda.  Luksuzni prostor i opuštajuća wellness atmosfera uz stručnog estetskog kirurga dodatno umiruju i opuštaju  svakog  klijenta.

Estetsku kirurgiju u Thalassotherapiji Opatija predvodi Nino Vidas, dr. med.,  specijalist opće i plastične kirurgije. Usavršio je estetsku kirurgiju na poznatim svjetskim klinikama radeći sa vodećim ljudima estetske i plastične kirurgije. Obavljat će stručne preglede, konzultacije i operativne zahvate iz područja estetske, plastične i opće kirurgije

Estetska kirurgija se odlično uklopila u priču Thalassotherapie Opatija kao idealnog spoja zdravlja, ljepote i wellnessa u turističkoj destinaciji. Sada je u Thalassotherapiji Opatija moguće ukloniti ili ublažiti gotovo sve estetske nedostatke na licu i tijelu. (Grad Opatija)