Otvoreno bjelovarsko klizalište

U središnjem gradskom parku otvoreno je klizalište na 650 m2. Službeno ga je otvorio gradonačelnik Dario Hrebak, a prisutnima se obratio i Natko Bošnjak, direktor tvrtke Ice Wonderland koja je dobila koncesiju za klizalište. Odmah nakon službenog dijela, na led su uklizali i prvi klizači.

Prošlogodišnje klizalište posjetilo je više od 16 tisuća građana, dok se vjeruje da će ih ove godine biti i više. Također, zimus je klizalo i oko 1400 učenika osnovnih i srednjih škola te 200-tinjak vrtićke djece koja su učila klizati u sklopu Škole klizanja koju je financirao Grad Bjelovar. Škola klizanja u pripremi je i ove godine, a u sklopu ledene bajke očekuju se i različiti prigodni programi uoči i za vrijeme blagdana.

„Klizalište će raditi svaki dan i to od ponedjeljka do četvrtka od 11 do 21 sat, petkom i subotom od 9 do 24 sata, a nedjeljom od 9 do 22 sata. Ulaznica je 10 kuna, dok je najam klizaljki 15 kuna. Danas, u povodu otvorenja nove sezone, ulaz na klizalište je besplatan. Na vama je samo da ponesete dobru volju i klizaljke ako ih imate. Vidimo se na bjelovarskom klizalištu sve do 13. siječnja 2019. Čekamo vas!“, poručili su iz Grada na svojoj službenoj stranici. (Grad Bjelovar)