Pleternica: 550 tisuća kuna za energetsku obnovu ŠRC Buk

Radovi na ŠRC Buk četvrti su projekt energetske obnove u Pleternici, a u pripremi ih je još pet. Vrijednost radova na sportskom objetku tamošnjeg nogometnog kluba je 550 tisuća kuna, a završetak radova očekuje se do 1. rujna 2019. godine.

Radovi u Buku vezani su za izmjenu krova, fasadu, stolariju i ugradnju kotla na pelete. Vjerujem kako će i nogometni klub Buk koji se natječe u prvoj županijskoj ligi biti zadovoljan nakon ove provedene rekonstrukcije. Osim toga, ovdje na području nogometnog stadiona u planu je još odraditi dio vezan uz rasvjetu pomoćnih terena i elektroinstalaciju u samom objektu. Rok za završetak radova je 1. rujna 2019 - kaže gradonačelnica Antonija Jozić koja je obišla ovaj tjedan gradilište  sa svojim zamjenikom Domagojem Katićem.

U provedbi je uz ŠRC Buk i energetska obnova ŠRC u Kuzmici, Centra hrvatskih branitelja u Pleternici i Društvenog doma u Blacku. Slijedi  obnova tri vatrogasna doma i dva društvena doma i to vatrogasni dom u Požeškim Sesvetama, vatrogasni dom u Sulkovcima te vatrogasni dom  u Buku uz društveni dom u Bilicama, te društveni dom u Zarilcu. (Pleternica, L.K.)