Požega: Božićno druženje za 300 starijih osoba

Grad Požega je i ove godine organizirao tradicionalnu manifestaciju „Nitko ne smije biti sam." Uz ručak, darove i prigodni glazbeni program za koji se pobrinuo Tamburix band, tristotinjak osoba provelo je ugodno poslijepodne, družeći se sa starim i novim prijateljima.

Toplu dobrodošlicu okupljenima poželio je domaćin susreta, požeški gradonačelnik Vedran Neferović. 'Ovo druženje naših starijih građana, u predblagdansko vrijeme lijepa je tradicija koju treba nastaviti i pokazati brigu Grada Požege za sve generacije njegovih stanovnika. Jer ne smijemo zaboraviti ove naše sugrađane koji su svojim doprinosom i radom ugradili puno toga dobroga u naš grad i možemo im se bar malo zahvaliti na ovaj način. Nadam se da će i generacije koje dolaze jednakom brižnošću voditi brigu o našem gradu i dati si truda da on bude još ljepši za one koji dolaze nakon nas', poručio je gradonačelnik.

Uz domaćina susreta, na druženju su bili i Nino Smolčić, predsjednik Gradskog vijeća Grada Požege te Željko Obradović ispred Požeško – slavonske županije. (Grad Požega)