Požega: Održan još jedan prijem za bebe kod gradonačelnika

Gradonačelnik Požege Darko Puljašić i njegovi zamjenici primili su u utorak 40 najmlađih stanovnika Požege - 27 dječaka i 13 djevojčica i njihove roditelje na već tradicionalnom prijemu za bebe. 

- Hvala svim mamama i tatama na dolasku. Posebno mi je drago što je danas ovdje sedam obitelji s troje i više djece. Dugo smo pričali o našem novom vrtiću koji je sada gotov i vrlo brzo će biti u funkciji pa se nadam kako će mnogi od ovih naših malih sugrađana uskoro biti u tom vrtiću na zadovoljstvo svih, a posebno vas roditelja. Ovdje su mali pokloni, mali znak pažnje jer bez naše djece, bez naše budućnosti, sve što radimo nema smisla. Svaki put u ovakvoj prilici volim reći – dođite nam opet! – poručio je gradonačelnik Puljašić.

Današnji prijem organiziran je za bebe rođene u siječnju i veljači ove godine. Mališani su darovani novčanim darom od po 1.000 kuna, a njih sedmero po 3.000, jer toliko po odluci Gradskog vijeća dobivaju djeca koja su treće ili koje daljnje dijete u obitelji. Neizostavna je i ovoga puta bila iskaznica Gradske knjižnice i čitaonice. (Grad Požega)