PRO.PR Awards: Mali Lošinj dobitnik svoje prve nagrade za međunarodnu medijsku promociju

Na svečanoj dodjeli priznanja PRO.PR Awards koja se održala u Selcu, Grad Mali Lošinj primio je PRO. PR Vision City priznanje za medijsku promociju na međunarodnoj razini.

Ovogodišnja dodjela priznanja održala se u sklopu konferencije za komunikacijski menadžment PRO.PR koja se održava svake godine, već 17 godina zaredom, u drugom gradu regije te okuplja vodeće domaće i strane komunikacijske stručnjake.

Priznanje je specifično i po tome što je među rijetkim priznanjima za koja nije potrebno uplaćivati financijsku naknadu, već je doista namijenjeno samo onima koji su svojim radom, trudom i znanjem pridonijeli razvoju struke odnosa s javnošću.

Ove godine, priznanja PRO.PR Awards dobilo je čak 24 komunikacijska stručnjaka iz regije i svijeta, a s ciljem poticanja komunikacije na svim razinama, utemeljena su i priznanja Infigo Award,  Vision City i Vison Manager.

Međunarodni stručni žiri koji djeluje u sklopu PRO.PR Awards-a ove godine odlučio je dodijeliti priznanje PRO.PR Vision City Gradu Malom Lošinju uz obrazloženje kako je Grad u proteklih nekoliko godina pametno iskoristio svoju bogatu kulturnu i povijesnu baštinu te brojne prirodne ljepote i zahvaljujući pozitivnoj i kontinuiranoj komunikaciji ostvario zapažen medijski publicitet na međunarodnoj razini.

„Velika je čast primiti priznanje struke na međunarodnoj razini i biti svrstan uz vodeće komunikacijske stručnjake iz Hrvatske i čitavog svijeta. Isto tako, ovo je potvrda kako naš Grad razvijamo u pravom smjeru, te kako zahvaljujući sustavnom upravljanju komunikacijama ostvarujemo pozitivan publicitet i izvan granica RH. Jedan smo od gradova koji sustavno upravlja komunikacijama te uspješno koristimo bogato povijesno naslijeđe i na održiv način prilagođavamo ga potrebama suvremenog čovjeka. Ovo je također priznanje i svim našim sugrađanima jer upravo uz kontinuiranu komunikaciju s njima te uz njihovu podršku, kvalitetno upravljamo gradom.“ izjavila je gradonačelnica Malog Lošinja Ana Kučić na samoj dodjeli prilikom preuzimanja nagrade. (Grad Mali Lošinj)