Pula: Miletić s organizatorima 22. Croatia Bike Weeka

Gradonačelnik Pule Boris Miletić danas je u prostorima Komunalne palače primio organizatore 22. Croatia Bike Weeka, manifestacije koja će u Puli od 29. kolovoza do 4. rujna okupiti veliki broj ljubitelja motora te rock glazbe iz cijeloga svijeta.

Čestitke moto klubu Twin Hornu na entuzijazmu i trudu koji već 22. godine ulažu u organizaciju ove manifestacije uvodno je uputio gradonačelnik Pule Boris Miletić. „Riječ je o jedinstvenom događaju koji upotpunjuje turističku ponudu Pule te isto tako promovira naš grad kao bajkersku destinaciju“ kazao je Miletić nadodavši kako Grad i Moto klub Twin Horn tijekom cijele godine kvalitetno surađuju na raznim projektima koji se tiču Grada, ali i šire društvene zajednice. Također, nadodao je kako Grad na prijedlog Twin Horna, pritom uvažavajući potrebe motociklista, u širem gradskom centru planira povećati broj parkirališnih mjesta za motocikle i skutere. 

U ime organizatora manifestacije i članova Moto kluba Twin Horn predsjednik Edi Ljubić zahvalio se na prijemu i potpori koju im Grad konstantno pruža. „Croatia Bike Week prošle je godine okupio preko 20 tisuća ljubitelje motora iz cijelog svijeta te se našao među top deset moto susreta Europe“ istaknuo je Ljubić pritom se prisjetivši samih početaka i daleke 1995. godine. Od bogatog programa Edi Ljubić izdvojio je tradicionalni defile gradom koji će se održati u subotu 3. rujna.  „Kolona motora krenut će u 16.00 sati iz bivše vojarne Monumenti prema gradu, preko Rive, Stoje, Lungo Marea, natrag duž Arsenalske, Giardina i Cesta prekomorskih brigada natrag prema Monumentima“ pojasnio je organizator. Da se spomenutim defileom šalje jedinstvena slika Pule u svijet složili su se i potpredsjednik Udruge Mladen Brnić te član Goran Kaurić koji su također nazočili na prijemu.

Naime, ovogodišnji Croatia Bike Week ugostit će brojne rock bendove poput Opće Opasnosti i The Night Expressa. Uz koncerte bit će organizirane i moto igre, stunt show, sexy show te CBW gitarijada, kao novina. (Grad Pula)

Pula kao omiljena bajkerska destinacija