Pula: Odjelu pedijatrije i ginekologije uručene vrijedne donacije

Zamjenica gradonačelnika Pule Elena Puh Belci zajedno s tajnicom Društva „Naša djeca“ Ileanom Zahtila Blašković posjetila je danas u sklopu akcije „Za osmijeh djeteta u bolnici“ Odjel pedijatrije te ginekologije i porodništva pri Općoj bolnici Pula.

Tom je prigodom zamjenica gradonačelnika mališanima uručila poklon Grada, košaru s voćem i slatkišima, te im zaželjela brz oporavak i povratak kućama. „Grad Pula koji ponosno nosi titulu grada – prijatelja djece već tradicionalno sudjeluje u spomenutoj akciji u sklopu koje uruči vrijednu donaciju pulskoj bolnici“ istaknula je Puh Belci.

„Društva „Naša djeca“ tako je uz financijsku pomoć Grada Pule i Istarske županije, a  pritom osluškujući potrebe bolnice ove godine kupilo aspirator za dojenčad i veću djecu i 12 kompleta posteljine za Odjel pedijatrije te mobilni pregledni reflektor i komodu za Odjel ginekologije“ pojasnila je Zahtila Blašković.

Zahvale na prekrasnim donacijama u ime OB Pula uputile su rukovoditeljica Odjela dr. Mirna Milevoj-Ražem i glavna sestra bolnice Irina Pucić.

Nakon druženja s najmlađim pacijentima zamjenica gradonačelnika posjetila je i pulsko rodilište gdje je svakoj rodilji uz čestitke darovala i ružu. Za to su vrijeme Odjel pedijatrije posjetili učenici iz OŠ Vidikovac koji su prigodnim programom uveseliti male bolesnike i njihove roditelje. (Grad Pula)