Radovi na energetskoj obnovi OŠ Novska privedeni kraju prije roka

Radovi na energetskoj obnovi OŠ Novska privedeni su kraju. Nakon zimskih praznika, završetkom energetske obnove i unutarnjih radova na zgradi škole i sportskoj dvorani, učenici od prvog do osmog razreda, ponovno će biti zajedno u školi.

Radi izvođenja građevinskih radova, od početka školske godine, nastavu u školi pohađali su samo učenici razredne nastave od 1. do 4. razreda, dok se nastava za učenike 5. do 8 razreda Osnovne škole Novska odvijala u Srednjoj školi Novska.

Radove na energetskoj obnovi škole, ugradnji nove stolarije, nove rasvjetu, kotlovnici, solarnoj elektrani, poslove na sportskoj dvorani,  izvodila je  građevinska tvrtka „Venka gradnja“  iz Novske, a poslovi su obavljeni i prije najavljenog roka, do kraja ožujka 2019. godine.

„Projekt energetske obnove Osnovnih škola u Novskoj vrijedan nešto više od 7 milijuna kuna, sufinanciran je sredstvima Sisačko moslavačke županije, čime je u potpunosti završena obnova i privedena svrsi  jedne od najvećih osnovnih škola“, poručio je Marin Piletić, gradonačelnik. (Grad Novska)