Radovi završeni u roku, Bjelovar nakon 30-ak godina ponovo ima bazen

Nakon četiri mjeseci intenzivnih radova, u roku je završena obnova bjelovarskog bazena na kojem će sezona kupanja započeti sutra, besplatnim ulazom za građane.

'Obnovili smo bazen i praktički napravili novi, u što smo uložili 2,5 milijuna kuna, ali mislim da su građani Bjelovara nakon 30-40 godina zaslužili ovako reprezentativno zdanje koji će svima koji neće ove godine na more omogućiti ugodno ljeto na bazenu. Ovo je dizanje standarda koji imaju građani, uvjeren sam da će ljudi biti oduševljeni', kazao je gradonačelnik Dario Hrebak koji je u četvrtak obišao bazene na kojima je, istaknuo, boravio svaki dan tijekom radova kako bi bio siguran da će sve biti završeno u roku. Bazeni su potpuno obnovljeni, nisu se mijenjali jedino pločice jer za to nije bilo potrebe a produžilo bi rokove radova. Uz bazen i mali dječji bazen napravljeno je i dječje igalište.

Hrebak posebno ističe da je za sve radove na bazenu provedena javna nabava, a posebno je zadovoljan jer je čak šest od sedam tvrtki koje su bile angažirane bilo iz Bjelovara. (gradonačelnik.hr)