REXPO 2016 u Zagreb dovodi velika investitorska imena

Međunarodni sajam investicijskih projekata REXPO 2016 koji se u zagrebačkom Hypo Event Centru održava 24. i 25. studenog, ključno je mjesto predstavljanja tvrtki i usluga te mjesto promocije investicijskih potencijala gradova i država.

Zlatni sponzor ovogodišnjeg izdanja REXPO sajma je turska investicijska tvrtka Global Ports Holding, čiji predsjednik Uprave, gospodin Mehmet Kutman, dolazi osobno na sajam u pratnji važnih suradnika i partnera. Cilj im je proširiti portfelj investicija u Hrvatskoj na segment putničkih i teretnih lučkih terminala te na razvoj komercijalnih nekretninskih projekata.

REXPO Forum će se i u svom petom izdanju potvrditi kao platforma koja okuplja ključne dionike investicijskih projekata koji će razgovarati o zanimljivim i aktualnim stručnim temama.

Svečano otvorenje sajma REXPO 2016 održat će se u četvrtak, 24. studenog u 17:00h, uz prisustvo brojnih visokih uzvanika. Svoj dolazak su potvrdili predsjednik Hrvatskog sabora, gospodin Božo Petrov, te ministri, gospodin Lovro Kuščević, ministar graditeljstva i prostornog uređenja, gospodin Oleg Butković, ministar mora, prometa i infrastrukture koji će biti i sudionik panela pod nazivom „Ključni infrastrukturni projekti na europskim prometnim koridorima u RH i BiH“, a očekuje se i potvrda dolaska predsjednika Vlade RH, gospodina Andreja Plenkovića.

Drugog dana održavanja sajam će otvoriti panel rasprava čiji je suorganizator tvrtka F.O. / Development, partner sajma. Panel na temu „Koliki su stvarni investicijski potencijali državne imovine“, pozdravnim će govorom otvoriti gospodin Goran Marić, ministar državne imovine.

REXPO HTL Dan 2016 koji je na rasporedu od 11:25h, drugog dana održavanja sajma, ugostit će tri panel rasprave kojima će fokus biti na hotelijerstvu, turizmu i industriji slobodnog vremena. Glavni mu je partner Vision Hospitality Asset Management, vodeća konzultantska tvrtka u hotelskom sektoru koja pruža nezavisno savjetovanje hotelskim investitorima, vlasnicima, financijskim institucijama i operaterima u cijeloj Europi.