Samobor: Domu zdravlja uručeno 9 patronažnih vozila i novi mamograf

Nešto manje od 600.000 kuna za 9 novih vozila za potrebe patronažne službe i oko 460.000 kuna za mamograf u Samoboru izdvojila je Zagrebačka županija za svoje domove zdravlja, a primopredaja vozila je održana danas na parkiralištu Ispostave samoborskog Doma zdravlja.Uz ravnatelja Doma zdravlja Zagrebačke županije Većeslava Bergmana, ključeve novih vozila patronažnim sestrama uručio je župan Stjepan Kožić. Primopredaji su nazočili i zamjenica župana Nadica Žužak, županijska pročelnica za zdravstvo i socijalnu skrb Ksenija Čuljak te voditelji ispostava županijskih domova zdravlja, koje su u ime Grada Samobora dočekali zamjenica gradonačelnika Sanja Horvat Iveković i resorni pročelnik Juro Horvat.

U Samoboru ostaje jedno novo vozilo Hyundai i novi mamograf tvrtke Siemens, na čemu je u ime Grada Samobora i svih svojih sugrađana županu zahvalila zamjenica gradonačelnika Sanja Horvat Iveković, izrazivši želju za još boljom i širom suradnjom sa županijom u području zdravstva, jer Grad Samobor pokriva zaista veliko područje i potrebe stanovnika su sve veće.

Župan je sa suradnicima obišao potom i odjel radiologije, u kojem se nalazi i novi mamograf, gdje ih je dočekao voditelj odjela dr. Željko Bošnjak. (Grad Samobor)