Samobor dvaput dočekao Novu - u podne i u ponoć

Nakon što je na Trgu kralja Tomislava 31. prosinca u podne u veseloj atmosferi prošao prvi od dva dočeka Nove godine u Samoboru, dobro raspoloženje nastavljeno je i na ponoćnom dočeku. 
Program na glavnom gradskom trgu počeo je nešto prije 23:00 sata kada je grupa Krivi smjer počela veselim, poznatim i plesnim hitovima zagrijavati brojne posjetitelje. Uz odličnu glazbu, zagrijavanju je pomoglo i besplatno kuhano vino za čiju je podjelu bila zadužena samoborska Turistička zajednica, a za "češnofke to go" djelatnici Igo-Mata.
Samoborski doček niti ove godine nije mogao proći bez tradicionalnog vatrometa Mirnovec Pirotehnike, ponoćne čestitke gradonačelnika Kreše Beljaka, otvaranja šampanjca i valcera. 
Organizacijski dio posla oko oba dočeka odradili su Grad Samobor, Poduzetnički centar Samobor i Turistička zajednica grada Samobora, uz pomoć samoborskog Komunalca, a u podnevnom dočeku sudjelovao je i Športski plesni klub Samobor.
Na podnevnom dočeku, uz kuhano vino i Češnofke to GO za odrasle, a Laboratorij zabave za djecu, posjetitelji su se mogli rasplesati uz DJ Jurkija i Ivanu Marić. Točno u podne gradonačelnik Grada Samobora Krešo Beljak s pozornice je svima čestitao podnevni ulazak u novu 2017. godinu te nazdravio šampanjcem, a u zrak su pušteni baloni koji su dijeljeni posjetiteljima. Organizatori podnevnog dočeka bili su Športski plesni klub Samobor, Grad Samobor, Poduzetnički centar i Turistička zajednica Grada Samobora, uz tehničku pomoć samoborskog Komunalca. 
(Grad Samobor)