Samobor: Gradski čelnici odgovaraju na pitanja građana, prošli tjedan odražno sedam tribina

U prošlom su tjednu gradski čelnici održali 7 tribina na terenu na kojima su odgovarali na pitanja građana, njihove primjedbe i prijedloge.
Tako su u utorak u Klakama mještani istaknuli kako ih najviše muči rješavanje pitanja vodovoda. Istoga dana, mještani Podgrađa Podokićkog izrazili su svoje želje, između ostalog i izgradnju društvenog doma te uređenje puta prema Klakama. Komunalne teme bile su i na dnevnom redu tribine u Grdanjcima, gdje mještane ipak najviše muči trajno rješavanje problema s poplavama.
Mještane Noršić Sela i Jarušja također je zanimalo kada će se urediti prometnice kroz naselja, kao i stanovnike Budinjaka i Stojdrage.
Posljednje tribine održane su u Rudama, gdje je kao najznačajniji projekt istaknuto uređenje prometnice kroz centar naselja te u Braslovju gdje je kao prioritet ukazano na završetak sanacije klizišta.  
Tribine gradonačelnika na terenu nastavljaju se sutra kada su prve na redu Velika i Mala Rakovica, a okupljanje je u 18:00 sati u staroj školi u Mirnovcu. U 20:00 sati tribina se održava u društvenom domu u Kladju. 
U srijedu, 26. listopada sa gradskim čelnicima susrest će se mještani Galgova u 18:00 sati u društvenom domu te Drežnika Podokićkog u društvenom domu s početkom u 20:00 sati.
Dan kasnije tribine se održavaju u vatrogasnom domu u Manjoj Vasi za mještane Manje Vasi, Kotara, Bukovja Podvrškog i Prekrižja Plešivičkog s početkom u 18:00 sati te u društvenom domu u Cerju za tamošnje mještane u 20:00 sati.
Posljednje ovotjedne tribine, u petak, 28. listopada održat će se u vatrogasnom domu u Petkovom Bregu u 18:00 te u Pavučnjaku u 20:00 sati, također u vatrogasnom domu.
U utorak, 1. studenog tribine se ne održavaju zbog blagdana, a nastavljaju se u srijedu, 2. studenog za mještane Slanog Dola i Dubrave Samoborske. 
Građani će i nadalje biti informirani o održavanju tribina putem plakata i letaka, objavom na službenoj Internet stranici i društvenim mrežama Grada Samobora te putem medija.
Dođite, pitajte i predložite gradskoj vlasti! (Grad Samobor)