Samoborski Komunalac obnovio vozni park

Samoborski Komunalac obnovio je vozni park novim vozilom za potrebe cestarske službe, koje će koristiti cijele godine jer će se moći koristiti i za zimsku službu. Riječ je o investiciji vrijednoj više od 110.000 eura bez PDV-a, a kamion marke Mercedes nabavljen je putem javnog natječaja na leasing, uz otplatu rata u trajanju 60 mjeseci. 
Prilikom primopredaje vozila pomoćnik direktora trgovačkog društva Komunalac za tehničke poslove Miljenko Beljak rekao je da će se na ovaj način smanjiti potreba za uzimanjem kooperanata za obavljanje poslova ljetnog i zimskog održavanja, budući da će Komunalac za te namjene sada posjedovati svoja vlastita četiri vozila. 
Zamjenik gradonačelnika Grada Samobora  Željko Stanec istaknuo je da se nastavkom opremanja Komunalca ispunjava cilj koji je sadašnja gradska uprava željela ostvariti, jer po dolasku na vlast 2009. godine nisu bili zadovoljni tim segmentom. "Stav gradske uprave i vodstva Komunalca bio je da se on mora organizirati kao kao velika moderna tvrtka, koja će biti u stanju ispunjavati zadaće uređenja i održavanja gradskih ulica i trgova, kao i zelenih površina pa je posljednjih godina nabavljeno već nekoliko potrebnih vozila", naglasio je Stanec. (Grad Samobor)