Sisak: Brže i povoljnije parkiranje uz aplikaciju PayDo

Svim građanima Siska kao i domaćim te inozemnim posjetiteljima sada je omogućeno brže i još povoljnije parkiranje, a jedino što je potrebno učiniti je preuzeti besplatnu PayDo mobilnu i web aplikaciju, donosi sisakportal.hr.
Tako sada na jednostavan način privatni i poslovni korisnici mogu podmiriti trošak satnih, mjesečnih, polugodišnjih, godišnjih i povlaštenih parkirnih karata kao i plaćati dnevne parkirne karte izdane od strane kontrolora.
Sisak je trenutno jedna od 19 lokacija s aktiviranom PayDo uslugom kojom građani koji su do sada plaćali parkiranje putem SMS-a konkretno i svakodnevno štede. Aplikacija ne koristi SMS protokol pa tako pri parkiranju građani više ne moraju plaćati troškove mobilnih operatera. Osim toga, usluga koristi i svima koji do sada uopće nisu mogli plaćati SMS-om, poput brojnih turista na odmoru diljem zemlje zbog kojih je aplikacija dostupna i na engleskom, njemačkom te talijanskom jeziku.

Aplikacija PayDo, diljem zemlje popularno nazivana Pajdo, trenutno je osim u Sisku, dostupna i u Bjelovaru, Splitu, Dubrovniku, Novom Vinodolskom, Osijeku, Poreču, Crikvenici, Rovinju, Samoboru, Vukovaru, Slavonskom Brodu, Karlovcu, Šibeniku, Zadru, Puli, Varaždinu, Vodicama i Vodnjanu. Uskoro se očekuje aktivacija i u ostalim gradovima, uključujući i Zagrebu, kako bi usluga bila dostupna na nacionalnom nivou.
Aplikacija PayDo omogućena je za najpopularnije mobilne platforme iOS i Android (App Store i Google Play), a može se preuzeti i na web stranici: www.paydo.hr (sisakportal.hr)