Slavonski Brod: I ove godine osigurane besplatne pripreme za Državnu maturu

Savjet mladih Grada Slavonskog Broda i ove je godine svim učenicima završnih razreda brodskih srednjih škola osigurao besplatne sate priprema za Državnu maturu za tri obvezna predmeta: Hrvatski jezik, Matematika i Engleski jezik. Pripreme u organizaciji Savjeta mladih održavaju se 5. godinu za redom, a ove će se godine održati u maloj dvorani Centra mladih subotama u 5 termina: 23. veljače, 2. ožujka, 9. ožujka, 16. ožujka i 30. ožujka 2019. od 9 do 14 sati.

Sukladno interesima maturanata, prva 3 termina (23. veljače te 2. i 9. ožujka) rezervirana su za B razinu iz svih predmeta, a druga dva termina (16. i 30. ožujka) za A razinu iz svih predmeta. U svakome terminu održavat će se pripreme sljedećim redoslijedom: Engleski jezik od 9 do 10.30 sati; Matematika od 10.45 do 12.15 sati te Hrvatski jezik od 12.30 do 14 sati.

Predavači koji će voditi pripreme: Marijana Zarožinski, profesorica matematike, Nikolina Pranjić, profesorica engleskoga jezika i Martina Lukić Đaković, profesorica hrvatskoga jezika. Za pripreme nije potrebna prijava te maturanti prema interesu mogu izabrati termine i predmete na kojima žele prisustvovati. (Grad Slavonski Brod)