Slavonski Brod: Rade se tri velika projekta vrijedna preko 15 milijuna kuna

Grad Slavonski Brod kontinuirano ulaže sredstva u projekte koji će građanima našeg grada omogućiti nove sadržaje, javljaju iz Grada i navode kako se na području grada radi na tri velika projekta, a njihovom realizacijom učenici još jedne gradske osnovne škole dobit će novu školsko sportsku dvoranu, polaznici gradskih dječjih vrtića još jedan moderno uređen prostor za predškolski odgoj, a stanovnici gradskog Naselja Livada imat će na raspolaganju novu zgradu mjesnog doma.

Radovi na izgradnji školsko sportske dvorane na Jelasu vidljivo napreduju, a nedavno je postavljena i krovna konstrukcija. Ovaj projekt vrijedan je 7,4 milijuna kuna, a ukupna površina dvorane iznosi 1500m2.

U tijeku su i radovi na izgradnji novog dječjeg vrtića u Naselju Budainka gdje su nedavno obavljeni radovi na postavljanju stolarije. Ovim projektom ukupne vrijednosti 4,4 milijuna kuna predviđena je izgradnja zgrade novog vrtića površine 699 m2, prilazne ceste i parkirališta.

U prostoru stadiona „Stanko Vlajnić-Dida“ odvijaju se i radovi na izgradnji nove 5,6 milijuna kuna vrijedne zgrade mjesnog doma MO „Dr. Ante Starčević“, površine oko 680 m2, koja će se sastojati od prostora za udruge, male višenamjenske dvorane, sanitarnih čvorova, pomoćnog prostora te caffe bara. (Grad Slavonski Brod)