Startup Europe Week 2018. ove godine po prvi put i u Bjelovaru

U Bjelovaru se u organizaciji Europske komisije i suorganizaciji Grada Bjelovara, od 5. do 8. ožujka 2018. održava Startup Europe Week 2018. Organizirana su različita predavanja, paneli, radionice, a sve u cilju obrazovanja poduzetnika, predstavljanja najboljih inicijativa, savjeta kako otvoriti tvrtku, promocije poduzetništva, ostvarivanja suradnje i slično.

U ponedjeljak, 5. ožujka 2018., u 10 sati u velikoj vijećnici Grada Bjelovara, nakon otvorenja, održat će se i prva panel-diskusija s temom „Bjelovar-grad za studiranje, posao, poduzetništvo i obrtništvo“.

A kada je Startup u pitanju, iz Grada podsjećaju da je upravo otvoren natječaj - od 1. ožujka do 1. travnja, za najbolju startup ideju, koju Grad Bjelovar nagrađuje sa 100.000 kuna. Na natječaj se mogu javiti fizičke i pravne osobe iz cijele Hrvatske, a pobjednik će morat registirati poduzeće i poslovati u Bjelovaru.

Prijaviti se može putem ispunjenih obrazaca, koji se nalaze na internetskim stranicama Grada Bjelovara, a potrebno ih je poslati direktorici Tehnološkog parka Bjelovar Ivani Jurković Piščević na adresu: direktor@tpbj.hr. 
Starup Europe Week u Bjelovaru traje do 8. ožujka, a riječ je o događaju koji se odvija istovremeno u više od 30 zemalja, odnosno u više od 200 gradova diljem Europe. Tu je i cijeli program događanja u Bjelovaru. 
Startup Europe Week