Kandidirali i ostvarili potpore za tri projekta

Stopostotni učinak rada Projektnog ureda Ivanca

U srijedu, 6. srpnja, objavljeni su rezultati programa „Konkurentnost turističkog gospodarstva“ raspisanog od strane Ministarstva turizma. Projektni ured Grada Ivanca na navedenom je javnom pozivu ostvario stopostotni učinak jer su od ukupno tri projekta koje je kandidirao za potrebe svojih klijenata, sva tri na navedenom pozivu ostvarila potpore.

Riječ je o dva OPG-a te jednoj turističkoj agencije s područja grada Ivanca.

O tome koliko je sjajan rezultat mladih voditelja EU projekata, najbolje govore podaci da je od ukupno 515 odobrenih projekata, kroz 7 raspisanih mjera, samo 12 projekata iz Varaždinske županije ostvarilo sredstva, a tri od njih su izradili zaposlenici Projektnog ureda.

Ovi konkretni rezultati rada Projektnog ureda dokaz su kvalitetne edukacije i rada mladih visokoobrazovanih kadrova koji s visokim nivoom kompetencije i ambicije rade na pisanju i izradi projekata.

Sva tri projekta ukupno su dobila 120 tisuća kuna bespovratnih sredstava, koja će se uložiti u privatne objekte i proširenje ponude kako bi upotpunili turističku ponudu grada Ivanca i doprinijeli njegovu gospodarskom razvoju. (Grad Ivanec)