Sveta Nedelja: Osigurane božićnice za umirovljenike i nezaposlene

Temeljem Odluke gradonačelnika Grada Svete Nedelje Darija Zurovca o isplati prigodnih jednokratnih naknada umirovljenicima i nezaposlenim osobama povodom božićnih blagdana od dana 04.12.2018. godine, isplaćivati će se „Božićnice“ u iznosu od 150,00 kuna.

Pravo na Božićnice imaju umirovljenici s osnovnom mirovinom u iznosu do 2.501,00 kuna s prijavljenim prebivalištem na području grada Svete Nedelje, a isplata će se obavljati u zgradi ,,Stare pošte” od 10. do 21. prosinca, od 09,00 do 15,00 sati.

Isplata umirovljenicima i nezaposlenim osobama obavljat će se uz predočenje osobne iskaznice i odreska od mirovine za mjesec listopad/studeni 2018. godine ili drugog odgovarajućeg dokumenta kojim se dokazuje visina osnovne mirovine.

Nezaposleni ove godine ne moraju odlaziti po potvrdu u Hrvatski Zavod za zapošljavanje, jer će se nezaposlenost dokazivati popisom nezaposlenih osoba s područja grada Sveta Nedelja HZZ-a, a ukoliko osoba nije na popisu nezaposlenost će dokazati na drugi odgovarajući način.(Grad Sveta Nedelja)