Sveta Nedelja: Tvrtka Genera ustupila zemljište za dječje igralište i šetnicu

U Gradskoj vijećnici Grada Svete Nedelje danas je svečano potpisan Ugovor kojim tvrtka Genera, dio grupacije Dechra, Gradu Sveta Nedelja na deset godina ustupa na korištenje zemljište na adresi Kalinovica, Svetonedeljska cesta2,  ukupne površine 31.411 m2. Razlog ovog ustupanja zemljišta odnosno nekretnine je za potrebe javno društvene namjene koja uključuje izvedbu i uređenje dječjeg igrališta, gradskih vrtova i šetnice u naselju Kalinovica.

Ugovor su potpisali gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec i  član uprave Genere (dio grupacije Dechra) Marko Fresl.

„Ovim projektom osigurat ćemo adekvatne uvjete za igru na otvorenom u naselju Kalinovica i razveseliti naše mališane i roditelje. Izuzetno mi je drago da smo naišli na obostrano razumijevanje i suradnju tvrtke Genere (dio grupacije Dechre) i Grada Svete Nedelje kako bi postigli veću kvalitetu života našim sugrađanima. Do kraja godine izvest će se sve potrebne pripremne radnje, a potpuni završetak radova na izvedbi dječjeg igrališta, šetnice i gradskih vrtova predviđen je za iduću godinu“ istaknuo je gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec. Suradnju su pohvalili i član uprave Genere Marko Fresl, te suradnici Edo Arh i Zdenko Širanović, istaknuvši kako se nadaju da će se ovakva iznimno dobra suradnja nastaviti i u budućim razdobljima koja su pred nama. (Grad Sveta Nedelja)