Trogir: HVIDRA školama donirala informatičku opremu vrijednu 47 tisuća kuna

Vrijednu informatičku opremu, u petak je, u Gradskoj vijećnici, ravnateljima osnovnih škola sa područja grada Trogira i Općina Okruga, Segeta i Marine donirala trogirska Udruga HVIDRA na čelu s predsjednikom Ivicom Baturinom.

Radi se, naime, o sedam kompleta informatičke opreme u vrijednosti od 47 tisuća kuna. Svaki komplet sadrži laptop, projektor i projekcijsko platno, a dobili su ih: OŠ Petar Berislavić (Trogir) i PŠ Okrug Gornji, OŠ Majstor Radovan (Trogir), OŠ Kralj Zvonimir (Seget Donji) i PŠ Ljubitovica te OŠ Ivan Duknović (Marina) i PŠ Blizna.

-Ponosni smo što, uz sve dosadašnje donacije, po prvi puta donacije upućujemo osnovnim školama s području bivše Općine Trogir koje pohađaju djeca naših branitelja, kazao je Baturina, a ravnatelji škola uputili su HVIDRI riječi zahvale na zaista vrijednoj donaciji koja će im pomoći u svakodnevnom radu.

Događaju su uz ravnatelje osnovnih škola nazočili i predstavnici Grada Trogira, susjednih općina, HVIDRE i udruga proizašlih iz Domovinskog rata.