Velika Gorica: Preko 140 nezaposlenih osoba završilo besplatnu informatičku edukaciju

 

Trinaeset nezaposlenih osoba iz evidencije Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Ispostava Velika Gorica je zahvaljujući socijalnom programu Grada Velike Gorice pod nazivom “Informatička edukacija nezaposlenih osoba“ s uspjehom završilo informatičku edukaciju i steklo potrebne vještine za rad na računalu, koje će im umnogome pomoći u pronalaženju posla.

Grad Velika Gorica Program “Informatička edukacija nezaposlenih osoba“ namijenjen nezaposlenim osobama s područja Grada, provodi od 2006. godine i do sada ga je s uspjehom završilo više od 140 nezaposlenih osoba. Informatičku edukaciju za nezaposlene je u suradnji s Gradom Velikom Goricom i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Ispostava Velika Gorica provelo Društvo pedagoga tehničke kulture i informatike Velika Gorica u prostorijama Centra tehničke kulture Velika Gorica u Cvjetnom naselju. Predavanja i neposredan rad s polaznicima izvodio je prof. Vinko Lujić.

Polaznicima 12. obrazovne skupine je povodom završetka informatičke edukacije u petak 15. prosinca 2017. godine pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti g. Zvonko Kunić dodijelio prigodne diplome. (Grad Velika Gorica)