Vukovar: Bicikli za 50 žena koje će skrbiti o 300 starijih osoba

Nakon što su početkom godine potpisani ugovori za zapošljavanje 50 žena na poslovima skrbi o 300 starijih osoba, kroz projekt nazvan „Pokloni mi osmijeh" Grad Vukovar podijelio je 50 bicikla ženama koje sudjeluju u aktivnostima navedenoga projekta kako bi lakše i brže došle do krajnjih korisnika.

Sredstva za nabavku bicikala osigurana su kroz projekt u iznosu od 75 tisuća kuna, a isporučitelj je Bike Shop d.o.o. iz Vukovara čija je ponuda putem provedene jednostavne nabave bila najpovoljnija, a udovoljava svim zadanim kriterijima.

Bicikli su u skladu s vizualnim identitetom projekta, metalik pink boje, na prednjoj strani imaju košaru, a na stražnjoj nosač tereta, sedam brzina te ostalu dodatnu opremu prema zadanoj specifikaciji naručitelja, što će svakako poslužiti i biti od velike koristi prilikom provođenja aktivnosti poslova.

Žene koje su zaposlene preko ovog projekta iskazale su zadovoljstvo te poručile kako će im ovakav način prijevoza omogućiti lakši i brži dolazak do krajnjih korisnika.

(Grad Vukovar)

Ivan Penava