Vukovar: Završene besplatne edukacije za poduzetnice

Prva generacija educiranih poduzetnica i poduzetnika, ali i svih onih koji će to tek biti iz Vukovara i to njih čak 45, primila je uvjerenja Poduzetničke akademije besplatnih edukacija koje su u Poslovno-inovacijskom centru BIC vodile predavačice iz Virtualnog ženskog poduzetničkog centra.
Ovim su činom dovršene ovogodišnje besplatne edukacije koje je Virtualni ženski poduzetnički centar proveo uz potporu Grada Vukovara. Riječ je o još jednoj mjeri kojom se ulaže u pravcu poticanja razvoja poduzetništva, posebice među mladima, ženama te teško uposlivim kategorijama nezaposlenih osoba.
Besplatne edukacije bavile su se temama poput motivacije na poduzetništvo, upoznavanja trendova na tržištu, te kako uspješno pozicionirati proizvode i usluge na tržištu, usmjeriti pozornost poduzetnika na kvalitetnu prezentaciju svojih poslovnih aktivnosti, kao i upoznati s trendovima budućnosti, uz osnove računovodstva i pisanja projekata za EU fondove, digitalni marketing i komunikaciju, te unapređenje prodajnih tehnika, prijeko potrebnih svakom poduzetniku. (Grad Vukovar)