'Zaželi' u Solinu: 15 žena brinut će o 60 starih i nemoćnih osoba

Gradu Solinu kao nositelju projekta Solin za sve!, a koji se provodio unutar projekta ZAŽELI, i uz partnerstvo Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Centra za socijalnu skrb, Udruge Moje dijete Solin i Društvo multiple- skleroze Split odobrena su sredstva u iznosu 2.714.210,00 kuna.
Riječ je o projektu kojemu je nositelj Grad Solin, a unutar kojeg će se zaposliti 15 žena starijih od 50 godina s navršenom najviše srednjom stručnom spremom, koje su posebno ugrožena skupina na tržištu rada u Solinu. 
Žene koje se zaposle putem navedenog projekta također će se educirat te stručno usavršiti i osposobit se za rad u svrhu porasta stope zapošljavanja u Solinu. 
Petnaest žena 24 mjeseca će se u svakodnevnom životu brinut za ukupno 60 krajnjih korisnika i to na način da bi se jedna sudionica brinula o četiri krajnja korisnika, kontinuiranim pružanjem usluge pomoći u kući, kao i bolje socijalne uključenosti krajnjih korisnika.

Žene koje su zainteresirana za rad i žele se usavršiti, a ispunjavaju navedene uvjete mogu pogledati informacije pod linkom Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Više informacija za prijavu mogu dobiti i u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje – Ispostava Solin na adresu PPC Solin

I ovdje možete pogledat natječaj Grada Solina na web stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje! LINK (Grad Solin)